Håndbryg.dk
 

Tilmelding til ølkonkurrencer ved brug af BeerCalc  

This information in English

For at tilmelde en øl til en konkurrence der bruger BeerCalc som tilmeldingsmetode, skal du gør følgende:

  • Opret dig selv som bruger af BeerCalc, hvis ikke du er oprettet i forvejen. (Dette er ret nemt, se vejledning under BeerCalcHåndbryg.dk. Husk en gyldig email adresse, i tilfælde af at du skal kontaktes i forbindelse med forløbet. Denne information vil kun blive brugt i forbindelse med BeerCalc, og aldrig delt med andre.
  • Log ind. Klik på "Personal Info". Under "Competition Entries to show" er der en boks for hver konkurrence der p.t. er åben. Kryds af i dem, du er interesseret i at deltage i. Dette betyder, at konkurrenceinformation vises når du kigger på en af dine opskrifter. Du kan altid fjerne din kryds, uden at det påvirker allerede tilmeldte øl.

  • Opret en ny øl ved klik på "New Beer" knappen. Eller, åben en eksisterende opskrift du vil tilmelde.
  • Indtast opskriften, så præcis som muligt. Selve opskriften er ikke tilgængelig for dommerne, men kan offentliggøres, såfremt øllet vinder i konkurrencen. Bemærk at du skal vælge en stilart til din øl, der bruges af BeerCalc til at kategorisere din øl. Denne valgte stilart kan være forskellig fra den, der bruges til en konkurrence - se nedenfor.
  • Visse stilarter kræver, at du indtaster lidt information vedrørende ingredienserne der giver en bestemt smag. Fx en ingefærøl i kategorien "krydderøl" skal have "ingefær" angivet i "Flavour" feltet.

  • Gem øllet ved at trykke på "Save As" (hvis det er nyt) eller "Save" hvis det eksisterede i forvejen.

  • På opskriftssiden lige under øllets navn er der nu en boks der hedder "Competition Info". Her er der en række for hver konkurrence du har valgt under Personal Info. Du skal vælge en stilart fra listen (de kan være forskellige fra den ene konkurrence til den anden, og forskelligt fra den der bruges af BeerCalc).
  • Se en grafisk forklaring af de forskellige Style felter her:


    (klik for større billede)
  • Du kan evt. indtaste rettelser til den information, du ønsker skrevet på diplomen, i felterne "Brewer" og "Beer Name ". Dette er især relevant, hvis øllet er tilmeldt på vejen af en klub eller laug.
  • Hvis konkurrencen er åbne for tilmelding, står der en link der hedder "Enter" under kolonnen "Function". Ved tryk på denne link tilmeldes øllet, og det får sit tilmeldingsnummer med det samme. Et tilmeldingsnummer består af to led, en kategorikode og et løbenummer, adskilt ved bindestreg, f.eks: 1C-44.
  • Du kan justere alle detaljer af en tilmelding, så længe konkurrences tilmeldingsperiode er åben. Disse kan dog ikke rettes mens en øl er tilmeldt - for at få lov til at ændre informationen, afmelde øllet, ret informationen, og tilmelde øllet igen (se nedenfor hvordan).
  • For at afmelde en tilmeldt øl fra konkurrencen, tryk på "Remove". Du kan altid tilmelde den igen ved at trykke på "Re-enter" - den beholder sin gamle tilmeldingsnummer.
  • Bemærk at BeerCalc gør ingenting for at kontrollere om dine tilmeldinger er i strid med reglerne for den enkelte konkurrence. Du skal selv sikre at du overholder reglerne.

OBS: Hvis der opstår problemer med BeerCalc, email webmasteren.