Håndbryg.dk
 

DM 2006 - generel info og status

Stout-ulykken. Der kan ske ulykker når der skal håndteres 800 flasker øl, og i år skete der noget meget uheldig. Mens jeg satte stout-flaskerne på plads i køleskabet, vippede hylden (den var ikke ordentlig på plads) og næsten halvdelen af flaskerne i kategorien faldt ned på den næste hylde. Dette resulterede i at 2 øl ikke kom med i finalen. Der er tale om nr 45-11 og 45-15. Det er umuligt at undskylde nok for denne meget kedelig hændelse. Heldigvis var der flasker nok af alle de andre 7 øl der faldt. Og sjovt nok, scorede disse rystede flasker generelt højere end de andre i kategorien, og diplomvinderne var allesammen i denne gruppe.

Bedømmelser. Bedømmelserne blev som lovet lagt på håndbrygger-standen til afhentning allerede fra 18:00 om lørdagen, så alle har haft mulighed for at afhente, eller få en makker til det. Hvis ikke det lykkedes, send en frankeret svarkuvert til Dan Temple, Vestervang 10, 2500 Valby, med øllets tilmeldingsnummer skrevet udvendigt på kuverten. Fristen for afhentning eller modtagelse af kuvert er d.10 juni. Først efter denne dato vil alle bedømmelser / diplomer sendes til modtagerne. Det er af praktiske grunde umuligt at diskutere indholdet i bedømmelserne.

Flasker. De resterende flasker beholdes, og forventes brugt i forbindelse med yderligere dommertræning.

Diplomer. Nogle få har ikke kunne modtage deres diplomer om lørdagen. Send en frankeret kuvert der kan beskytte en A4 diplom (A3 for guld / SKM) til: Dan Temple, Vestervang 10, 2500 Valby og de bliver sendt direkte til dig.

Øltyper / Style Guide. I år revideres vores Style Guide af den nydannet dommerkomité. Alle, der har konstruktiv input til enten Style Guide eller indholdet/udformning af bedømmelser generelt bedes skrive til Brygforum med deres input, med ordet "bedømmelse" i emnelinien. Alle disse input tages i betragtning. (På et tidspunkt får dommerkomitéen en email adresse, men lad os lige få festivalen overstået først!). Bemærk: webmaster haandbryg.dk er ikke involveret i dommerkomitéen og er ikke det rette sted for henvendelser!

Jeg håber at DM har været spændende/interessant/udfordrende for alle involveret! Vi ses til næste år.

Dan Temple